Coaching: Wanneer is dat een goed idee?

Coaching: Wanneer is dat een goed idee?

Ons leven is hectisch; gezin, werk, sport en sociale contacten vragen veel van je tijd en energie. Er valt vrijwel niet te ontkomen aan een dagelijkse overvloed aan prikkels van buitenaf door televisie en social media. Dat vraagt veel van je.

Hoe bewaak jij je grenzen en zorg je wel goed voor jezelf? Dat zijn uitdagende vragen die voor twijfel en onrust kunnen zorgen waardoor het je niet goed meer lukt om balans te houden of te vinden. Je kunt je hierdoor somber, onzeker en uitgeblust gaan voelen.

Zeker in periodes waarin sprake is van ingrijpende veranderingen in je leven kan het heel waardevol zijn om samen met een professional te bekijken wat er nodig is om jezelf weer op het juiste SPOOR te krijgen. Denk daarbij aan een scheiding, ontslag, het overlijden van een dierbare, etc.

Bij SPOOR60 Advocatuur Coaching Mediation in Berkel en Rodenrijs ben je aan het juiste adres voor een totaalpakket aan begeleiding en ondersteuning in die lastige fases in je leven. Je kunt er terecht voor deskundig juridisch advies en begeleiding ingeval van bijvoorbeeld (echt)scheiding of ontslag, maar SPOOR60 heeft meer te bieden dan alleen maar ondersteuning op juridisch vlak.

Marian Houwing is naast advocaat en mediator ook NOBCO gecertificeerd professioneel coach. Zij kan je dat beetje extra ondersteuning bieden om de uitdagingen in jouw leven het hoofd te bieden.
Zij kan samen met jou aan de slag zodat jij inzicht krijgt in zaken waar je tegen aan loopt en waar dat vandaan komt.

Ieder mens ontwikkelt in de loop van zijn/haar leven vaste gedragspatronen door een combinatie van eigen persoonlijkheid (DNA), de manier waarop je bent opgevoed en de omstandigheden waarin je bent opgegroeid. Vaak helpen deze vaste patronen in gedrag je op de juiste manier verder, maar soms kunnen die vaste gedragspatroon tegen je werken en raak je in verwarring en uitgeput.

In een paar coachingsgesprekken kun je ontzettend veel over jezelf leren en krijg je 1 op 1 begeleiding om te leren andere, betere keuzes, voor jezelf te maken en grenzen te stellen. Je leert je eigen behoeftes te (her)ontdekken en je leert deze behoeftes op een duidelijke, niet agressieve manier uit te spreken. Dat is belangrijk in processen van bijvoorbeeld echtscheiding en ontslag, maar ook gewoon in het alledaagse leven.

Marian Houwing kan je in (echt)scheidingstrajecten en ontslagzaken een compleet pakket aan ondersteuning en ontzorging bieden als advocaat, als mediator of als coach, maar ook in combinatie van deze rollen. Je kunt ook bij haar terecht voor een los coachingstraject. Zij is praktisch ingesteld en door haar jarenlange ervaring ziet zij snel waar het echt om en over gaat.

Er wordt altijd eerst een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek gemaakt om te kijken waar jouw behoeftes liggen. In overleg wordt dan een vervolgtraject op maat afgesproken. De nadruk ligt op korte, intensieve begeleidingstrajecten zodat je snel weer grip op je leven krijgt.

Nieuwsgierig geworden? Bel voor een kennismakingsafspraak, bij SPOOR60 ben je van harte welkom!

Terug naar overzicht