Coaching

Tijdens ingrijpende gebeurtenissen in je leven zoals een scheiding of een ontslag kun je soms het spoor een beetje bijster raken. Om meer inzicht te krijgen in wat er met je gebeurt en vervolgens te onderzoeken welke weg je in wilt slaan is een ondersteunend coachingstraject helpend. Dat kan een individueel en los coachingstraject zijn op maat gesneden, maar het kan ook ondersteuning bieden als je bij een andere advocaat of mediator al juridisch met je zaak aan de slag bent gegaan.

Omdat Marian Houwing een ervaren advocaat/mediator en coach is, kan zij jou snel naar de kern brengen om van daaruit handvatten te bieden om je nieuwe stip op de horizon te zetten en daar naar toe te bewegen.

Coaching is bewezen effectief en geeft je de mogelijkheid om met een frisse, nieuwsgierige blik naar jezelf te kijken en je van daaruit te ontwikkelen, ook en vooral in de relatie met je (ex)partner, je kinderen of (ex)werknemer/werkgever.

Als je nieuwsgierig bent naar de coachingsmogelijkheden kun je contact opnemen voor een gratis verkennende kennismaking.

Advocatuur Mediation